De oma probeert haar nieuwe kleindochter op schoot te nemen – maar dat vindt de hond niet leuk!

0
1172

We weten allemaal wel dat honden echt geweldige beesten zijn. Ze zijn loyaal, spontaan en verrassen je soms met de gekste dingen. Vaak doen ze stomme en hilarische dingen terwijl ze wel intelligent kunnen zijn. Een voorbeeld van een van die hilarische en gekke dingen: bekijk de onderstaande video.

Zoals u misschien weet kunnen honden zo nu en dan flink jaloers zijn. Als mensen dat doen, dan is het vervelend, maar op een of andere manier als honden jaloers zijn dan is het schattig!’

In het onderstaande filmpje is precies hetzelfde aan de hand. De familie heeft net een nieuwe baby verwelkomt. Voor een hond is dat even wennen. Normaal kreeg hij alle aandacht en liefde, nu moet hij dat delen met de baby.

We zullen niet teveel verklappen maar het is een leuk en lief filmpje! Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

DELEN