Niemand wil met haar daten vanwege haar gezicht. 2 jaar later verschijnt ze op TV en doet het ONDENKBARE!

0
1475

“The Undateables” is een Britse documentaire die singles met bepaalde uitdagingen volgt die opnieuw klaar zijn om te daten. In de volgende video ontmoeten we twee heel bijzondere personen die in het leven met verschillende hindernissen werden geconfronteerd.

Eerst is er de 22-jarige James die aan het syndroom van Asperger lijdt en nooit een date heeft gehad. Niettemin verlangt hij naarstig naar een romantische relatie. James weet dat zijn persoonlijkheid het moeilijk maakt om een vriendin te vinden. Daar is hij zich ongelooflijk goed bewust van: “Door mijn ziekte ben ik niet in staat om lichaamstaal te lezen en dat weet ik maar al te goed” vertelt hij,

Dan is er de 34-jarige Tammy die misvormd is in haar gezicht. Ze was altijd extrovert en had eigenlijk nooit een probleem om uit te gaan, maar sinds haar ziekte hebben mensen het blijkbaar moeilijk om voorbij haar gezicht te kijken.

Hoewel vele mensen zich zouden verstoppen en opgeven, tonen James en Tammy aan dat het de moeite loont om altijd in jezelf te blijven geloven. Deze twee zijn echt moedig dat ze zich zo blootgeven op televisie.

DEEL hun inspirerend verhaal met iedereen die je kent!

DELEN