Jonge vrouw (25) is zo graag zwanger dat ze haar baarmoeder “te huur” aanbiedt op sociale media

0
1102

Omdat ze zo houdt van het gevoel van een zwangerschap, heeft een jonge vrouw uit het Australische Perth haar baarmoeder “te huur” aangeboden op sociale media. Daarmee hoopt ze andere koppels met een kinderwens verder te helpen.

Michelle Griffin (25) en haar echtgenoot Trent (26) hebben zelf twee kinderen: Leilani (3) en Isaac (1,5). Na de geboorte van hun tweede kindje hadden ze meteen het gevoel dat hun gezin compleet was.

“Ik ben dolgelukkig met mijn twee fantastische kinderen. Ons gezinnetje is perfect zoals het is”, zegt moeder Michelle. “Toch had ik nog steeds een groot verlangen om zwanger te worden. Ik probeerde het gevoel te negeren, maar dat lukte niet meer.”

Draagmoeder

Samen met haar echtgenoot besprak ze de optie om draagmoeder te worden. En hij besliste meteen om haar daarin te steunen.

Na alle wetten en procedures te hebben doorgenomen, plaatste Michelle een “advertentie” op sociale media. Op de foto vermeldde ze duidelijk dat haar baarmoeder “te huur” is.

“Toen ik de foto postte, wist ik niet wat ik moest verwachten”, klinkt het. “Na enkele minuten kwamen de eerste reacties binnen. Heel veel mensen lieten weten dat ze mijn hulp konden gebruiken. Mijn zwangerschappen gingen zo vlot en natuurlijk. Ik heb gewoon het voel dat ik geboren ben om kinderen op de wereld te zetten. Als ik daarmee anderen kan helpen, waarom zou ik het dan niet doen?”

Baby afgeven

De foto staat intussen bijna een jaar online, en Michelle heeft al met een heleboel koppels gepraat. Ze staat nu op het punt om de geschikte toekomstige ouders te kiezen.

“Ik kan niet wachten om eraan te beginnen. Ik ben zo dankbaar dat mijn echtgenoot mij steunt. Ik maak me ook geen zorgen om de baby na negen maanden af te geven. Ik doe dit alleen om andere families te helpen.”

 

DELEN