De vuilnisman wist niet dat hij gefilmd werd. Waar ze hem op betrapten, deed mijn adem stokken.

0
1172

Twee keer per week laat deze vuilnisman even alles vallen om een speciale vriend goeiedag te zeggen. Deze kerel besloot om een verborgen camera op te stellen om dit schattige moment vast te leggen. Van zodra de vuilniswagen voor het huis stopt, stapt hij uit en kijkt verwachtend rond. Plotseling komt er een Golden Retriever naar hem toegelopen!

Joshua Byrne is de eigenaar van de hond en deelt in de omschrijving: “Elke week neemt de vuilnisman 2 kwaliteitsvolle minuten om mijn puppy hallo te zeggen. Wie beweert er dat aardige mensen schaars zijn?”

Joshua wilde dit vertederende moment met de wereld delen dus stelde hij een camera op. Je ziet de vriendelijkheid tussen de hond en de vuilnisman, en de opwinding van de hond als de man even hallo komt zeggen.”

Het is een eenvoudige video, maar hij bracht heel wat vreugde in de harten van de kijkers. Het is altijd leuk om te zien hoe mensen even de tijd nemen om iemand anders blij te maken, zeker als die iemand een dier is.

 

DELEN