Baby heeft hepatitis en verkalking in zijn hersenen. Dan stoppen ze dit apparaat in zijn oor

0
992

Baby’s die te vroeg geboren worden of aan genetische afwijkingen lijden hebben het moeilijk. Hun levensverwachting is minder dan andere gezonde kinderen en hebben veel begeleiding nodig om te overleven. Matthew Swetman uit Amerika weet er alles van. Hij werd te vroeg geboren en moest de eerste 47 dagen van zijn leven op de intensive care verblijven.

“Matthew werd geboren met het congenitale cytomegalovirus (CMV), hetgeen vergelijkbaar is met het Zika virus en leidt tot verschillende geboorteafwijkingen”, legde zijn moeder Erin Swetnam uit. “Matthew heeft hepatitis en verkalking in zijn hersenen. Bovendien is hij ook doof”, zei Erin. De eerste maanden van zijn leven kon hij zijn moeder dus niet horen. Dat veranderde allemaal toen hij op vier maanden een hoorapparaat kreeg.

Alles werd op camera vastgelegd. Je ziet Matthew met grote ogen duidelijk genieten van de stem van zijn moeder. Wat een emotionele moment. Bekijk dit ontroerende moment hieronder en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

 

DELEN