Één jaar na het overlijden van de echtgenoot van Céline Dion, zegt ze dat ze zich eenzaam voelt maar dat ze niet alleen slaapt.

0
1237

Meer dan een jaar geleden verloor Céline Dion de liefde van haar leven. Ze laat weten dat het er voor haar niet makkelijker op wordt. Hun relatie had de tand des tijds overleefde alsook de faam van de zangeres.

Haar man, Rene Angelil, was zowel haar manager gedurende 30 jaar en haar echtgenoot gedurende 21 jaar. Ze leerden elkaar kennen toen Céline nog maar 12 jaar oud was. Ze werden langzaamaan vrienden. Toen Céline 19 was en hij 45, begonnen ze een romantische verhouding die tientallen jaren aanhield.

Rene was de enige man met wie Céline ooit uitging, de enige die ze ooit kuste. Toen hij overleed na een lang gevecht tegen de keelkanker, stortte de wereld in mekaar voor Céline. Ze zei dat ze zal rouwen “voor de rest van mijn leven”. “Ik hou van hem, nog steeds, en ik hou van mijn kinderen. En ook van al mijn fans hou ik en de mensen met wie ik samenwerk. Mijn leven is dus helemaal niet zonder liefde. Er is een liedje van Sia dat zegt, ‘Als ik ga slapen dan stel ik me voor dat je bij me bent.’ Ik ga met Rene naar bed. Ik ga de bühne op met Rene. Ik ben nog steeds getrouwd met Rene.”

Om haar gezin van vier door de moeilijke tijden te loodsen, kocht Céline een gigantisch bed zodat haar tweelingzoons Nelson en Eddy, 6 jaar oud, bij haar kunnen slapen. Ze heeft ook een 16-jarige zoon van Rene, Rene-Charles. Tot de kleinsten weer alleen de nacht kunnen doorbrengen, blijven ze bij Céline slapen. “Ik krijg heel veel steun van hen en dat kan ik best gebruiken. Daarom heb ik ze graag dichtbij. Als ze weer in hun eigen kamer willen slapen, dan kan dat ook.”

’s Avonds, als het gezin vervult raakt van gedachten aan Rene en ze voelen hoe erg ze hem missen, kruipen ze allemaal samen in bed en kijken tv. Maar omdat ze Rene niet willen vergeten, hebben ze een speciaal avondritueel uitgevonden. “We kussen hem elke avond en zeggen slaapwel met een foto die we van hem hebben. De kinderen praten even met hem. Dan schrijven ze kleine berichtjes, binden die aan ballons en laten ze naar de hemel vliegen. Hij is de liefde van mijn leven. Wat ik voor hem voel, voel ik elke dag.”

In de video onderaan praat Céline over haar liefde voor Rene en over de dood van haar broer die ook van kanker gestorven is.

Ook al is hij er niet meer, Céline blijft met hem praten, elke dag opnieuw. Als haar familie en vrienden haar vragen of ze ooit weer verliefd zal worden, zegt ze nee. Ze is nog steeds diep verliefd op Rene, zelfs al heeft ze alleen herinneringen om haar te troosten. Wat een ongelooflijk liefdesverhaal, dat van Céline en Rene!

Bronnen: Today, Today, ABC News

 

DELEN