De twee tweelingen werden per ongeluk gewisseld bij de geboorte – vinden elkaar op een ongelofelijk manier!

0
1147

Twee tweelingen groeide op in Colombia, gescheiden van hun echte tweelingbroer, zonder dat ze het zelf wisten. De twee tweelingen werden geboren in het ziekenhuis, iets meer dan 24 jaar geleden. Een van de tweelingen werd verwisseld met de ander, niemand heeft het ooit gemerkt tot nu!

De ouders van de tweelingen dachten dat ze een twee-eiige tweelingen hadden, niet een eeneiige zoals eigenlijk het geval was. Twee van de broers leefden in Bogota en de andere in het noorden van Colombia. Toen één van de tweelingen ook verhuisde naar Bogota kwam op een dag de aap uit de mauw.

Toen William, een van de broers, boodschappen aan het doen was, werd hij verward met zijn “echte” tweelingbroer. Dit vond hij raar en begon een klein onderzoekje. De waarheid kwam boven water en de broers hebben nu elkaar gevonden.

Wat een bizar verhaal! De kans dat ze elkaar ooit zouden vinden was enorm klein, Bogota heeft namelijk 8 miljoen inwoners.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

DELEN