Toen een dronken automobilist op de wagen van deze tweeling inreed had niemand verwacht dat ze het zouden overleven.

0
1109

Rijden onder invloed is een van de meest onverantwoordelijke dingen die iemand kan doen. Je bent niet alleen een gevaar voor jezelf, maar vooral ook voor de mensen om je heen. Toen onlangs de politie arriveerde bij een ongeluk vonden ze twee baby’s op de grond en een heel dronken man in een auto die van de weg was geraakt. Wacht tot je zijn excuus hoort, je zult direct eisen dat er snel en hard geoordeeld wordt over deze vreselijke man.

Gelukkig was er een getuige aanwezig die alles had gezien. Marina Matveeva beschreef het ongeluk zo: “Toen de auto hen raakte ging de kinderwagen de lucht in en een van de baby’s landde vlak bij een van de achterwielen van de auto.” Blijkbaar stond de automobilist op het punt om achteruit te rijden, maar de schreeuwende moeder stopte hem nog net op tijd. Als hij niet was gestopt had een van de twee baby’s het niet overleefd.

Getuigen belden 112 en toen de politie arriveerde zagen ze een vreselijke situatie. Gelukkig was alles niet zo tragisch als het had kunnen zijn, maar niet dankzij de idioot achter het stuur. Die beweerde dat hij van de weg was geraakt toen hij probeerde om een aankomende auto te ontwijken. Dit zou waar kunnen zijn, maar hij was in ieder geval dronken genoeg want de hoeveelheid alcohol in zijn bloed was tien keer de toegestane waarde. Daar bovenop had de man geen rijbewijs. Hij wordt vervolgd voor rijden onder invloed en het in gevaar brengen van anderen. Twee aanklachten die hand in hand gaan.

Maar met de baby’s gaat het goed en dat is waar het om gaat, vooral voor de moeder. Ik denk dat ze geen zin heeft om deze ervaring opnieuw door te moeten maken, maar zodra de automobilist voor het gerecht verschijnt zal ze aanwezig zijn om precies te vertellen hoe het ging. Hopelijk kennen de rechters geen genade.

Wat vind jij dat zijn straf zou moeten zijn voor deze vreselijke misdaad? Laat het ons weten!

DEEL dit met je vrienden op Facebook!

Blijf op de hoogte om niets te missen:

 

DELEN