Toen deze gigantische hond vlak bij deze baby’s kwam gebeurde er iets dat niemand had kunnen voorspellen…

0
1438

Video’s van honden en baby’s kunnen je  hart doen smelten. Maar als honden en baby’s iets totaal schattigs doen samen dan moet je gegarandeerd lachen. Want wat is er leuker dan honden en baby’s die samen plezier maken? Dus toen een moeder zag dat haar hond vlakbij haar tweeling van 6 maanden kwam, wist ze dat het leuk zou worden dus greep ze snel haar camera.

De grote poedel heeft zin om te spelen. Hij voelt zich op deze mooie zonnige dag energiek. Er is een zwembad paraat maar hij mist alleen nog iemand om mee te spelen. Dus op het moment dat hij twee schattige baby’s ziet heeft hij een goed idee. De poedel grijpt zijn bal en brengt deze naar de twee mini mensjes. Hij legt de bal in het eerste bedje, maar aangezien de baby te klein is om een bal te gooien, gebeurt er niks. Maar de hond geeft het nog niet op. Hij brengt de bal naar de andere baby. Maar nog steeds gebeurt er niks.

grappige-tweeling

De hond doet reuze zijn best om de baby’s de bal te laten gooien. Hij gaat braaf zitten. Hij geeft de bal aan de ene baby en dan weer aan de andere. Maar dan, op 0:55 lijkt het of een van de baby’s haar best doet om met de hond te spelen, maar het lukt haar nog niet. Dus de hond blijft gewoon proberen. Een paar seconden later duwt de hond de bal letterlijk in haar handje. Uiteindelijk heeft de hond  toch geluk en mag hij spelen.

Bekijk de rest van deze hilarische hondenvideo en DEEL hem vandaag nog met je vrienden op Facebook!

DEEL dit filmpje op Facebook met je vrienden!

Blijf op de hoogte om niets te missen:

 

DELEN