Dit zijn de vreselijke beelden van het kinderdagverblijf waardoor deze verachtelijke mensen achter de tralies zullen belanden.

0
1281

Toen een moeder de beelden van de beveiligingscamera van het kinderdagverblijf van haar kind bekeek, zag ze hoe haar ergste nachtmerrie waarheid werd. Ryane Lamb huilt terwijl ze terughaalt hoe de beelden eruitzagen waarop een medewerkster van het kinderdagverblijf haar zoon slaat met een plastic knuppel zonder dat hij iets fout heeft gedaan.

“Ik kon niet geloven…gewoon door naar de beelden te kijken, dat die plek het lef had om mijn kind dit zomaar aan te doen. Hij verdiende dit helemaal niet,” vertelt Lamb. De beveiligingsbeelden laten zien hoe een medewerkster van het kinderdagverblijf de 2 jaar oude Amari Lamb meer dan 20 keer slaat met een object. Minuten later slaat de medewerkster de peuter nog een keer terwijl ze hem naar de commode sleept.

kinderdagverblijf

Wat nog erger is, is dat een tweede medewerkster het ziet gebeuren maar helemaal niets doet of zegt om het te stoppen. Later in de video slaat de gewelddadige medewerkster ook nog een klein meisje met de plastic knuppel. Naar verluidt zijn beide medewerksters direct ontslagen. “Je hoort deze kinderen niet te slaan. Een 2-jarige? Wat kan een kind van 2 in godsnaam doen om dit te verdienen?” zegt voormalig kinderdagverblijfmedewerkster Myrna Clark.

De eigenaresse van het kinderdagverblijf, Octavia Manuel, zie dat ze de twee gewelddadige medewerkers direct heeft ontslagen. “Ik ben blij dat we camera’s hebben om dit soort dingen vast te leggen, want je weet het maar nooit,” zegt Manuel.

Melissa Tate en Tonya adams worden aangeklaagd op verdenking van kindermishandeling. Ze hebben nog geen verklaring afgelegd of zich verontschuldigd voor hun gedrag.

DEEL dit met je vrienden op Facebook!

Blijf op de hoogte om niets te missen:

 

DELEN