Deze agent hield een huilende vader aan voor te hard rijden. Maar hij gaf hem geen boete…

0
1006

Rodney Gibson werkt al een lange tijd als vrachtwagenchauffeur en is daarmee een ervaren bestuurder die al heel wat kilometers heeft afgelegd. Hij weet als geen ander dat te hard rijden niet mag. Toen hij op de snelweg naar Bloomington reed, reed hij zonder na te denken toch veel te hard. De reden hiervoor is hartverscheurend: hij had net te horen gekregen dat zijn zieke dochter haar strijd tegen kanker aan het verliezen was.

Police writes ticket

Met zijn dochter in gedachte merkte Rodney niet dat hij te hard reed. Hij stopte toen agent Todd Durnil hem aanhield. De agent vertelde aan ABC News dat Gibson boos en gefrustreerd was.

Durnil besefte dat er iets met de chauffeur aan de hand was toen hij een klein engeltje aan zijn spiegel zag hangen. Toen de agent hem daarover vroeg, vertelde Gibson met tranen in zijn ogen zijn verhaal.

“Ik dacht: deze man heeft al genoeg dingen aan zijn hoofd, dus ik zal hem geen boete of een waarschuwing geven,” vertelt Durnil.

In plaats van een boete uit te schrijven, vroeg hij aan Gibson of er iets was dat hij voor hem kon doen. Beide mannen zijn gelovig, dus vroeg Rodney aan de agent of ze samen konden bidden. Durnil knielde, nam zijn hoed af, pakte Gibson’s hand in de zijne en zei een gebed op.

Gibson bedankte hem voor zijn ongelooflijke warmte en vriendelijkheid, en mocht zijn reis vervolgen.

DEEL dit met je vrienden op Facebook!

Blijf op de hoogte om niets te missen:

 

DELEN