Sinds 3 dagen voelt de vrouw iets merkwaardig aan haar voorhoofd. Uit een gat trekken de artsen de oorzaak naar buiten.

0
1475

De 39-jarige Nong Guang uit Thailand wilde er jonger uitzien. Dus liet de vrouw in Bangkok haar voorhoofd opvullen met een vulling om zo haar rimpeltjes weg te werken. Maar twee jaar later merkt de vrouw dat er iets niet klopt: Onder haar huid hebben zich weke bultjes gevormd die ze met haar vingers kan vervormen. “Ik liet mijn voorhoofd twee jaar geleden opvullen, maar sinds twee tot drie dagen doet het erg veel pijn, dus raadpleegde ik een arts”, vertelt Nong.

De arts bevestigt dat de vulling onder haar huid ontstoken is. Dus moest de ondertussen 41-jarige dame opnieuw onder het mes. De chirurgen maken een kleine insnijding onder de haarlijn en beginnen met de operatie.

Hieronder kan je de hele ingreep bekijken. De operatie duurt ongeveer 10 minuten. Nu kan Nong Guang weer pijnvrij door het leven, zij het met rimpeltjes. Denk dus twee keer na voor je aan dergelijke schoonheidsoperaties begint!

DEEL dit bericht met je vrienden!

DELEN