LINDA WORDT IN ‘ONTVOERD’ EINDELIJK MET HAAR KINDEREN HERENIGD IN TURKIJE

0
1380

Het leek Linda een goed idee: tijdelijk de kinderen bij haar ex in Turkije onderbrengen zodat zij in alle rust van borstkanker kon herstellen. Maar toen vertelde haar ex dat zij de kinderen niet meer terug zou krijgen.

Hij wil de kinderen pas weer op hun achttiende laten gaan en het enige contact dat Linda nog met haar kinderen heeft is via Skype.

NA BURN-OUT OP STRAAT GEZET
Linda en haar achttien jaar oudere Turkse ex hadden ooit een heel fijn leven samen. Hoewel hij wel wat dominante trekjes heeft, is Linda toch echt gelukkig met hem. Helemaal als ze samen twee kinderen krijgen, Aydin en Yada. Na de komst van de kinderen verandert haar ex. Hij blijft hele dagen weg en laat de zorg voor het gezin aan Linda over. Als ze dan ook nog alleen belast is het met het runnen van hun cafetaria en zaken uit haar heftige jeugd naar boven komen wordt het Linda allemaal teveel. Ze krijgt een burn-out, waarna haar ex haar volkomen onverwacht op straat zet.

SPIJT
Linda kan nergens terecht en zwerft van adres naar adres terwijl haar ex naar Turkije verkast om bij zijn nieuwe vriendin te wonen. En net als Linda haar leven weer een beetje op orde heeft, krijgt ze een nieuwe klap te verwerken: ze heeft borstkanker. In paniek besluit ze dat de kinderen tijdelijk bij hun vader in Turkije moeten gaan wonen, zodat zij zich in alle rust kan richten op haar herstel. Een beslissing waar ze later enorm veel spijt van krijgt, want als ze zich weer beter voelt geeft haar ex in een appje te kennen dat de kinderen tot hun achttiende in Turkije blijven wonen.

NIEUWE VRIENDIN
Linda schakelt John van de Heuvel in, want ze mist haar kinderen en ook zij willen weer bij hun moeder in Nederland wonen. Samen met John probeert Linda in Turkije een moment te vinden om de kinderen mee terug te nemen, maar dat blijkt niet zo makkelijk. Hoewel de vader van de kinderen nergens te zien is, wijkt zijn vriendin nauwelijks van hun zijde. Maar dan lukt het toch om Aydin en Yada bij hun moeder in de auto te krijgen en volgt een emotionele hereniging.

 

DELEN