Met een magische stem zingt het jonge meisje Elvis’ klassieker – dan stopt haar broer plotseling met spelen

0
1481

De klassiekers ”Can’t help falling in Love” van Elvis Presley en ”Over the Rainbow” van Judy Garland zijn wereldberoemd. Er zijn veel covers gemaakt van deze hits. Bijna iedere week, komen er nieuwe versies van de bekende nummers bij, over de hele wereld. Maar de vraag is steeds of deze interpretaties iets toevoegen aan de bestaande varianten van de nummers.

De broer en zus in deze video geven ook hun eigen versie van deze twee nummers – en dat doen ze samen. De jongen in de video hieronder is Kenny Holland en hij is een bekende zanger in Amerika, die naam maakt op het internet.

Deze keer bracht hij zijn zusje mee, en in eerste instantie lijkt het erop dat ze een beetje zenuwachtig is, maar als de eerste noten worden gezongen, verdwijnen alle zenuwen en is het alleen nog maar genieten!

Het kleine meisje heeft een stem waar velen alleen maar van kunnen dromen. De video is in korte tijd uitgegroeid tot een groot succes op internet, en er is geen twijfel over mogelijk dat dit meisje een spannende toekomst in de muziek te wachten staat!

DELEN