Jongen belt 112 op zoek naar zijn moeder in de hemel – wat de politie dan doet is enorm vertederend

0
3462

Het verlies van zijn moeder of vader kan een van de zwaarste ervaringen zijn die een kind moet doorstaan. De eerste schok is heftig, maar meestal wordt het daarna nog veel moeilijker, omdat er van alles wordt gemist.

Papa bakte in het weekend altijd de pannenkoeken… Mama riep altijd “hallo” toen ze thuis kwam van werk. Er waren vroeger altijd gesprekken over de gebeurtenissen van de dag aan de eettafel. Papa’s grote grijns en de mooie lach van mama…

Op een dag ging Jerry’s moeder naar het ziekenhuis, en kwam ze dus niet thuis van haar werk. Toen Jerry’s vader hem vertelde dat zijn moeder de hemel in was gereden begreep hij het niet echt.

Hij dacht lang en hard na, en toen besloot hij om het nummer te bellen waar zijn moeder altijd over sprak, het nummer dat je moet bellen als er iets ernstigs is gebeurd. Hij toetste 112 in op de telefoon en wachtte vervolgens geduldig…

Politieagent Lee, die de telefoon opnam, was eerst boos omdat hij dacht dat iemand een grap uithaalde. Toen hij zich echter realiseerde wat er werkelijk aan de hand was, deed hij alles in zijn macht om de kleine jongen te helpen. De politieagent vroeg hem hoe zijn moeder eruitzag, en toen vertelde Jerry dat ze altijd de meest kleurrijke zakdoeken bij zich droeg.

Toen legde de agent aan Jerry uit hoe hij kan voelen dat hij contact met zijn moeder heeft, en dit is echt iets bijzonders.

Bekijk het geweldige idee van deze politieagent hieronder in het korte filmpje, dat gebaseerd is op een waar gebeurd verhaal. Dit bijzondere filmpje zal je zeker raken.

Als je het ook zo mooi vindt, deel dit verhaal dan met je familie en vrienden.

DELEN