De dochter ziet haar vader buiten de ouderlijke slaapkamer zitten – en ze barst in tranen uit

0
1503

Wanneer je trouwt, beloof je elkaar dat je er voor elkaar zult zijn in ziekte en gezondheid, in voor- en tegenspoed. Het is weliswaar een belofte die door de jaren heen vaak wordt vergeten, maar dit geldt niet voor het Amerikaanse echtpaar Jon en Marci Newman.

Onlangs deelde Mackenna, de 17-jarige dochter van het echtpaar, een foto op Twitter, die met zijn krachtige boodschap duizenden mensen diep heeft geraakt.

In oktober kwamen ze erachter dat haar moeder Marci schildklierkanker had, en sinds kort is ze begonnen met een bestralingsbehandeling. Tijdens deze behandelingen moet ze alleen in haar kamer blijven, maar helemaal alleen is ze niet.

Haar man Jon heeft namelijk een manier gevonden om zijn vrouw te steunen, zonder zelf blootgesteld te zijn aan de bestraling. Hij blijft trouw buiten haar deur zitten.

Mijn moeder moet alleen in haar kamer blijven vanwege haar bestraling, dus heeft mijn vader een bureau buiten haar deur neergezet zodat hij haar gezelschap kan houden – en ik moet huilen, schrijft Mackenna op Twitter.

Sinds Mackenna de foto rond half april heeft gedeeld is het al het meer dan 7000 keer gedeeld op Twitter. Veel gebruikers uiten hun medeleven aan de familie, en zeggen dingen als: “dit is het liefste wat ik ooit heb gezien.”

Dit moet toch een van de beste foto’s zijn die we vandaag hebben gezien? Het is een simpele foto die echt laat zien dat Jon zijn belofte van in ziekte en gezondheid, in voor- en tegenspoed, serieus neemt.

Deel dit mooie verhaal van een gezin dat elkaar onvoorwaardelijk steunt.

DELEN