Je plaatst één glas over de deurknop heen en een tweede erbovenop. Wat er daarna gebeurt? Ontzettend handig!

0
1556

Soms heb je wanneer je in een hotel of appartement (of misschien wel thuis) het gevoel dat je niet helemaal veilig bent. Het kan een gammele deur zijn, geluiden van buitenaf of andere geluiden die je niet kunt identificeren.

Niemand wil natuurlijk dat er een inbreker binnensluipt terwijl jij ligt te slapen. Wanneer je je nu de volgende keer niet helemaal op je gemak voelt, dan kun je deze gemakkelijke en handige truc toepassen. Hierdoor kun je veilig naar dromenland gaan.

glas,deurklink

Je plaatst een glas over je deurklink of deurknop. Het tweede glas plaats je hier weer bovenop. Gebruik wel een glas dat groot genoeg is zodat het pas over je deurklink.

Wanneer er nu iemand de deur probeert open te maken zullen beide glazen op de grond vallen. Dit lawaai zal er niet alleen voor zorgen dat jij wakker bent, maar de meeste inbrekers zullen hier van schrikken.

Glas,Deurklink

Dit alarmsysteem heeft een aantal voordelen. Je hebt overal de beschikking tot glazen, of je nu thuis bent of in een hotel. Daarnaast is het een simpele handeling die je moet toepassen en hij werkt zeer effectief. Het enige nadeel is dat wanneer iemand de deur opendoet, de vloer vol met glasscherven liggen en je twee glazen minder hebt…. Maar bedenk je dan gauw wat er allemaal gebeurd zou kunnen zijn wanneer de inbreker daadwerkelijk binnen was gekomen!

Breng snel je vrienden op de hoogte van deze handige tip!
DELEN