De man is te zwaar om het huis te verlaten – maar dan transformeert hij complete binnen twee jaar!

0
1300

Al jaren lang worstelde Ronnie Brower met zijn overgewicht. De man was depressief en zag voedsel als een manier om dat allemaal even te vergeten. Hij at af en toe een hele pizza, 20 cheeseburgers en frietjes in één zitting.

Ronnie bereikte op een gegeven het gewicht van 305 kg , waardoor het moeilijk voor hem werd om het huis te verlaten, maar een paar jaar geleden veranderde er iets in hem. Ronnie besloot zijn leven op zijn kop te zetten ten goede van zijn gezondheid. Hij begon met sporten en ging op diët.

Na 600 dagen ,en hulp van een motiverend Taylor Swift liedje, viel Ronnie meer dan 200 kg af . Niet alleen dat, hij ontmoette de liefde van zijn leven tijdens zijn geweldige transformatie.

Terwijl Ronnie zijn transformatie onderging, onderging een vrouw genaamd Andrea haar eigen transformatie. Andrea was 50 kg afgevallen. Kort nadat ze elkaar ontmoette op de sportschool veroverde Ronnie het hart van Andrea.

Er was nog één hindernis voor Ronnie om te overwinnen: zijn gewichtsverlies liet ongeveer 15 kg overtollig huid achter. Hij onderging een operatie van 15 uur om het te verwijderen, er zijn een paar littekens overgebleven.

Dat maakt hem niet uit, hij neemt mensen soms in de maling door te vertellen dat hij door een haai is gebeten. Belangrijker nog, de littekens zijn bewijs van zijn harde werk en toewijding aan een gezonde levensstijl.

Heel veel respect voor de het doorzettingsvermogen van deze man! Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

DELEN