Man laat zijn 6 honden uit, maar geen van hen heeft een riem om. Voorbijgangers staan perplex.

0
987

Dit is Augusto De Oliveira. Hij is 23 jaar en is een fenomenale hondentrainer. Overal waar hij komt laat hij verbaasde gezichten achter. Augusto komt oorspronkelijk uit Brazilië waar hij opgroeide op een boerderij. Op de boerderij werd hij omringd door honden. Momenteel woont in het Amerikaanse Hyannis.

In zijn tijd op de boerderij ontdekte hij dat hij een speciale band had met de honden. Hij merkte dat hij ze kon leiden en trainen. Augusto behandeld zijn honden alsof het zijn eigen kinderen zijn. In het onderstaande filmpje kun je zijn dat die liefde wederzijds is.

De beesten luisteren naar alles wat hij zegt. Tijdens het uitlaten van zijn honden heeft hij niet eens een riem nodig. Dat levert natuurlijk een verbaasde blik op van de voorbijgangers.

DELEN