Deze vrouw probeert de babygansjes te helpen – maar let op wat moeder gans dan doet!

0
865

Tijdens het rijden ziet deze automobilist iets heel opmerkelijks. Hij ziet dat een vrouw een ganzenfamilie probeert te helpen met oversteken. Hij moest wel twee keer kijken of het wel echt was. Nadat hij twee keer had gekeken besloot hij het te filmen, dit levert prachtige beelden op!

Gelukkig lukt het de vrouw om deze lieve ganzenfamilie veilig aan de overkant te krijgen. Toen de aller kleinste gansjes de stoep af wouden gaan bleek dat de stoep nog te hoog was. Om deze reden besloot de vrouw de kleine babygansjes te helpen.

Maar dat blijkt geen heel goed idee. Moeder gans stond het niet toe dat iemand haar baby’s aanraakt!
De hulp van de vrouw is bijzonder lief. Toch was de situatie ook wel grappig.

Bekijk hieronder hoe de oversteek afloopt.

Vergeet ons niet leuk te vinden:
DELEN