Nadat zijn paard vreemde geluiden maakt, rent hij er naartoe. Al snel begrijpt hij wat er aan de hand is

0
1098

Wij vinden dieren prachtig, niet alleen huisdieren maar ook wilde dieren! Elk jaar gaan wij op vakantie om mooie dieren te spotten in een vreemd land. We hebben een prachtige vriendschap gevonden tussen een volwassen paard en een hond. In de video is onder andere te zien hoe de eigenaar in de gaten heeft dat zijn paard zich vreemder gedraagt dan ooit.

paard-4

De eigenaar had een vermoeden dat er iets speciaals ging gebeuren, hij drukte vervolgens op record en daarna wandelde hij zo snel mogelijk naar het paard om het zelf met eigen ogen mee te maken. De video werd online geüpload door countrynow1 en toont ons de vierjarige hengst genaamd Whisky Brown die van een speelse namiddag geniet met zijn onwaarschijnlijke beste vriend, de tweejarige Lucy, de hond van de familie. De video is al snel miljoenen keren bekeken.

Zoals je ziet, zitten de twee elkaar speels achterna op het veld. Ze hebben ook een balletje waar ze vrolijk mee spelen. Het lijkt wel alsof ze aan het voetballen zijn! DEEL deze hartverwarmende video verder op Facebook! Zie hieronder de video.

DELEN