Drink Limoen water in plaats van pillen als je één van deze 15 problemen hebt…

0
1334
Een citroen bevat 64% van de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine C, maar ook fytochemicaliën, zoals polyfenolen en terpenen. Veel deskundigen wijzen erop dat je de dag moet beginnen met een glas warm citroen water. Kook wat water, laat het afkoelen en voeg wat vers geperste citroensap toe. Een glas warm citroen water in de ochtend kan je lichaam voorzien van essentiële voedingsstoffen en het verbetert je algehele gezondheid.
Citroensap is rijk aan vitamine B en C, antioxidanten, fosfor, eiwit, vluchtige oliën, flavonoïden, koolhydraten en kalium. Het sap heeft krachtige antibacteriële en anti-vitale eigenschappen die je immuunsysteem zal versterken en helpen infecties en ziekten te bestrijden.
Begin je dag met warm citroen water, want het kan je spijsvertering verbeteren, honger bestrijden en onbedwingbare trek, het stimuleert gewichtsverlies, en zorgt voor een alkalisch milieu in je lichaam, effectief in het reguleren van je pH-balans en het vermindert de zuurgraad.
Hier zijn 15 aandoeningen die geholpen zijn door het drinken van citroen water in de ochtend
1. Helpt tegen Acne – citroen water vermindert het zure temperament van het lichaam en voorkomt acne. Bovendien kan je ook je gezicht wassen met citroen water.
2. Onderdrukt de eetlust,en gewichtsverlies -De vitaminen en enzymen in citroenen, reguleren de bloedsuikerspiegel met het oog om een normaal gewicht op peil te houden. Pectine vezels bestrijd honger, en onbedwingbare trek. Citroensap is het spijsverteringsstelsel beste helper.
3. Spoelt nierstenen weg – Citroenen bevatten kalium, dat het citraat niveau verheft in de urine en voorkomt de vorming van oxalaat.
4. Verhoogt je immuunsysteem – het is een grote steun voor het lymfestelsel en dat helpt om ons immuunsysteem te ontdoen van pathogenen.
5. Galblaas Pijn – Probeer citroen water te drinken, als je galstenen hebt. Drink het tijdens je lunch. Het zal je helpen.
6. Kou en griep remedie – We weten allemaal dat citroenen rijk aan  natuurlijke antioxidanten zijn, vitamine C, die het immuunsysteem versterkt, en bezit antibacteriële en antivirale eigenschappen. De beste manier om gezond te blijven tijdens de winterperiode is om citroen water te drinken.
7. GERD (Gastro-oesofageale refluxziekte) – Volgens een lezer, heeft twee weken citroen water de Rennies vervangen.
8. Hardere nagels – citroen water verhoogt de hardheid van de nagels en klaart de witte vlekjes op.
9. Voedselvergiftiging – De beste manier om voedselvergiftiging te voorkomen,als je op reis of op vakantie gaat, is om citroen water te drinken.
10. Fibromyalgie- Als je citroen water en yoga combineert kan je gemakkelijker omgaan met uitputting als gevolg van fibromyalgie.
11. Vermindert ontstekingen – citroenen neutraliseren zuren, omdat ze anti-inflammatoire eigenschappen hebben.
12. Verlicht pijnlijke spieren na oefeningen – Na een harde training, moet je een citroen in een glas water uitknijpen en afscheid nemen van de pijn.
13. Vermindert zwellingen en pijn – Limoen water helpt bij het verminderen van urinezuur in onze gewrichten.
14. Vermindert het hunkeren naar alcohol – gewoon citroen sap op feestjes drinken.
15. Helpt tegen Colitis- colitis is de onevenwichtigheid van het zuur / alkalisch niveau in het lichaam en is gemakkelijk te genezen door het drinken van een glas citroen water op dagelijkse basis, omdat op deze manier je je pH-niveau weer in balans brengt, en de zuurgraad vermindert.
DELEN