Dokters zeiden dat het allemaal in haar hoofd zat. Maar omdat ze toch erg bang was, ging ze naar de spoedafdeling en dat redde haar leven.

0
1207

Er bestaan zovele ziektes en enge dingen die een plaag voor ons lichaam kunnen zijn, dat we soms niet goed weten waar op te letten. Er zijn tumoren, bacteriën, virussen en andere aandoeningen die bij verrassing kunnen toeslaan, zelfs al voelden we ons de nacht voordien nog kiplekker. Dat was ook het geval bij een vrouw die met enkele vriendinnen aan het fietsen was en plots merkte dat ze erg kortademig werd. En maar goed dat ze meteen daarna naar de dokter ging.

tumor1

De 38-jarige Petra Bohunicka was op een zonnige dag onderweg met enkele vrienden toen ze plots kortademig werd. Ze fietste verder maar de problemen met haar ademhaling bleven aanhouden. Ze ging meteen naar het ziekenhuis en dat was het beste wat ze kon doen. De dokters onderzochten haar en ontdekten dat er in haar longen een tumor groeide ter grootte van een voetbal.

De dokters lieten meteen tot een operatie overgaan en na drie uur konden ze het gezwel verwijderen. Professor Robery Lischke voerde de operatie uit en zei dat hij zijn twijfels had over de ingreep. Maar de tumor laten zitten, zou eveneens een ontzettende vergissing geweest zijn.

Lees ook  Jongen op VMBO school gooit Houten plank tegen kop van klein jochie in de klas!

De operatie was zo gecompliceerd dat ze bijna overleed. Bohunicka herstelt momenteel onder het waakzaam oog van de artsen. Beeld je maar eens in hoe beangstigend het moet zijn om te vernemen dat er een voetbal in je longen groeit!

DEEL deze belangrijke waarschuwing met je vrienden op Facebook!

 

DELEN