De reactie van deze geleidehond, die Pluto ontmoet, is het beste wat je deze hele week te zien krijgt

0
969

Mickey Mouse heeft een hond genaamd Pluto. Iedereen is dol op Pluto! We hebben allemaal wel onze helden. Maar geloof het of niet, honden hebben ook hun helden! Pluto is zo’n held. Welke hond wil er niet zo zijn als Pluto? Ik weet niet of dit helemaal waar is, want ik denk dat wij de helden van onze honden zijn.

In de onderstaande video ontmoet een hond een heel grote Pluto en hij kan zijn enthousiasme nauwelijks de baas. Ongeacht hoe vaak er wordt gezegd dat hij moet blijven zitten, wil hij gewoon een beetje dollen met zijn nieuwe vriend! Ik weet dat ik mijn hond in zo’n situatie nooit kan laten liggen!

Wat een goede hond! Ik vraag me af wat er door zijn hoofd ging toen hij de persoon in het Pluto kostuum zag.

DEEL deze geweldige video met je vrienden!

DELEN