De 61-jarige is de oorzaak van een stormloop op een wit zwempak – bekijk het zelf als ze zich omdraait

0
1092

Als je denkt aan een oudere vrouw, denk je niet direct aan Yazemeenah Rossi. Ze heeft grijs haar, twee kleinkinderen en werkt als fotografe en keramiste. Ze is 61 jaar oud en werd dus geboren in 1955. Ze groeide op op het Franse eiland Corsica. Er is iets dat haar onderscheidt van de meeste 61-jarigen: ze is een zeer gewild en heel actief model.

yazemeenah.com

yazemeenah.com

Hoewel veel modellen met hun carrière stoppen als ze tegen de 40 lopen, begon die van Yazemeenah juist op die leeftijd. En sindsdien heeft ze gewerkt voor grote internationale ketens en merken zoals Macy’s, Hermes, Yves Saint Laurent en Marks & Spencer.

Onlangs was ze model bij een campagne voor zwemkleding, iets dat vaak gezien wordt als seksueel prikkelend, maar zoals je kunt zien in deze prachtige foto’s hoeft dat niet altijd zo te zijn.

Yazemeenah is er een duidelijk bewijs van een model voor zwemkleding niet perse jong hoeft te zijn, de foto’s van haar zijn prachtig.

THE DRESLYN / LAND OF WOMEN

THE DRESLYN / LAND OF WOMEN

Het bedrijf van de zwemkleding zegt dat de 61-jarige een voor de hand liggende keuze voor deze campagne was.

“Dit is een vrouw die gezondheid en vitaliteit uitstraalt. Ze is zelfverzekerd, een kunstenares en ze zorgt goed voor zichzelf. Dit laat een vrouw zien die intelligent is en veel zelfvertrouwen heeft, en dat zie je.”, vertelt het bedrijf aan de Huffington Post.

THE DRESLYN / LAND OF WOMEN

THE DRESLYN / LAND OF WOMEN

Naast de grijze haren (die ook mode zijn op dit moment), verraadt niets haar werkelijke leeftijd. Het geheim van de eeuwige jeugd? “Autonoom zijn”, vertelt Yazemeenah.

“Ik heb altijd biologisch voedsel gegeten, lang voordat het trendy werd. Ik gebruik koolzaadolie in mijn haar en wrijf mijn huid één keer per week in met olijfolie en suiker. Elke dag eet ik een avocado met biologisch vlees en vis”, voegt ze hier aan toe.

THE DRESLYN / LAND OF WOMEN

THE DRESLYN / LAND OF WOMEN

Goede genen, biologische voeding en het Frans-Mediterrane klimaar hebben voor deze bijna onmenselijke jeugdige oma gezorgd. Haar ongelooflijke lichaamsbouw inspireert ons om beter voor ons eigen lichaam te zorgen!

DELEN