Ze Deed Vers Fruit En Honing In De Blender. Het Resultaat Liet Mij Watertanden!

0
586

Tegenwoordig liggen de winkels vol met snoep, maar hoe leuk is het om een keer zelf gezond snoep te maken voor je kids? Dit ziet er serieus overheerlijk uit. Wat deze vrouw maakt is om van te watertanden, waarom ben ik hier niet eerder op gekomen? Ze pakte wat fruit en deed het in de blender. Ze maakt geen smoothie, ze maakt geen cocktail en ze maakt geen ijslollies. Wat ze wél maakt zijn zogenaamde fruit roll-ups, oftewel gezonde fruitsnoepjes. Deze trend komt uit Amerika en de snoepjes zijn gemaakt van fruit, of in ieder geval smakend naar fruit, en ze zijn behoorlijk populair.

gezond snoep

Ideaal voor bijvoorbeeld kinderfeestjes of gewoon als lekkere snack voor mee naar school. Alles wat je nodig hebt is een paar stukjes vers fruit, een oven, een blender, bakpapier en een heleboel geduld, want ze gaan redelijk lang de oven in. Je kunt eventueel wat honing toevoegen om de smaak te balanceren, maar dat is optioneel. In de onderstaande video wordt haarfijn uitgelegd hoe je dit precies maakt. Eet smakelijk! Ben jij van plan om dit te maken of heb je dit recept al eens eerder gemaakt? Laat het weten en vergeet dit recept niet te DELEN met je vrienden op Facebook!

 

DELEN