De agenten benaderen de jongen midden in de nacht – hij vertelt dat hij 5 uur lang naar huis aan het lopen is!

0
937

We proberen je vaak positieve verhalen te vertellen die je dag beter maken. Positivisme is belangrijk want het helpt je door je dag heen. We vertellen verhalen over mensen die de maatschappij beter maken en vandaag hebben precies zo´n verhaal voor je.

We horen veel te vaak negatieve dingen over de politie. Het is belangrijk dat die verhalen aan het licht komen maar wij focussen liever op de mooie verhalen want het zijn heus niet allemaal rotte appels!

Het verhaal gaat over Jordan Duncan, een jongen van 18 die elke dag vijf uur lang moest lopen van huis naar werk. Met de hulp van de politie en de gemeenschap hoeft hij deze reis niet meer te voet te maken.

De jongen werd op een nacht gestopt door een politieauto. Hij was bang dat hij in de problemen zat maar dat was niet het geval. De agent vroeg wat hij aan het doen was en Duncan legde uit dat hij naar huis aan het lopen was omdat zijn auto kapot was gegaan.

Hij was geld aan het sparen om hem te laten repareren maar al zijn loon ging op aan het financieel steunen van zijn ouders en collegegeld betalen. Het was een rustige wandeling verklaarde Duncan, hij deed gewoon zijn oortjes in en luisterde naar muziek.

De agenten waren zwaar onder de indruk van de jongen zijn arbeidsethos. De agenten boden hem een lift aan naar huis maar daar lieten ze het niet bij. De agenten vroegen aan hun baas of er iets was wat ze konden doen voor hem.

De volgende dag verraste ze Duncan met een gloednieuwe fiets zodat zijn reistijd niet zo lang meer was. Daar bleef het echter niet bij, ze startte een online inzamelactie en haalde 42 duizend dollar op om de jongen en zijn familie te helpen.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een mooie video vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!

DELEN