WOW! In dit land is het CASTREREN/EXECUTEREN van PEDO’S nu TOEGESTAAN!

0
1361

Het Indonesische parlement heeft onlangs een nieuwe wet goedgekeurd die hopelijk kindermisbruik drastisch zal verminderen. Deze wet staat namelijk toe dat daders van kindermisbruik gecastreerd en geëxecuteerd mogen worden. Het is het eerste Zuidoost-Aziatische land om zoiets te doen.
Deze wet heeft geen terugwerkende kracht, en daarom is deze niet van invloed op de Australiër Robert Andrew Fiddes Ellis die minstens 11 meisjes heeft verkr*cht. President Joko Widodo hakte de knoop door bij een geval van kindermisbruik op Sumatra waarbij een bende van 12 mannen een meisje hadden verkr*cht.

Ook de Nationale Commissie voor Kinderbescherming kon hun geluk niet op bij dit nieuws. Ze lieten via voorzitter Arist Merdeka Sirait weten dat de kinderen van Indonesië ze hier voor eeuwig dankbaar voor zouden zijn. Wat vind jij? Is dit te ver voor het afstraffen van kindermisbruik?

Bekijk ook de volgende video:

DELEN