Man verkr@cht 8-jarig meisje. 6 jaar later neemt ze op een griezelige manier wraak.

0
1564

Een rechter bood aan om de juridische kosten te betalen voor een 15-jarig meisje nadat ze de pedofiel neerstak die haar als kind misbruikt had. Een 15-jarig meisje stak de 56-jarige Zabhullah Boota neer, een veroordeelde pedofiel die haar als kind seksueel misbruikt had. Boota, een vader van twee, werd in november 2010 schuldig bevonden aan de verkrachting van een minderjarige jonger dan 13. Ondanks zijn veroordeling mocht Boota gewoon weer naar zijn huis in Bradford, Engeland, terugkeren, en dat in een wijk waar de tiener woonde.

straf

In een interview van oktober 2011 zei de moeder van het slachtoffer dat ze misselijk werd toen ze hoorde dat de dader gewoon terug in dezelfde buurt mocht wonen. In het zelfde interview zegt ze over haar dochter: “Haar onschuld werd afgenomen. Ze vertrouwt volwassenen niet meer, en een kind zou zich zo niet mogen voelen.”

Toen het slachtoffer 14 jaar oud was, ging ze aanbellen bij de dader en stak Boota neer met een mes. Ze schreeuwde: “Ik ga je vermoorden”, terwijl ze het mes onder de ogen van zijn kinderen in zijn lijf plofte.

Volgens de nieuwsverslagen doorboorde het mes de borst van Boota en werd een belangrijke slagader geraakt. De hulpverleners konden Boota echter reanimeren.

Aanvankelijk werd de tiener vervolgd wegens poging moord, maar de rechtbank verzachtte de aanklacht tot opzettelijke slagen en verwondingen. Rechter Jonathan Durham Hall van de Bradford Crown Court weigerde het slachtoffer van de steekpartij een schadevergoeding toe te kennen.

De rechter zei tegen het meisje: “Als je ooit moeilijkheden ondervindt, betaal ik zelf de juridische kosten.” Hij voegde er nog aan toe: “Het zou jammer zijn om een overlever als jou naar de gevangenis te sturen.”

De advocate van de tiener verklaarde in de rechtbank: “Goed of fout, deze 15-jarige voelde dat het rechtssysteem haar in de steek had gelaten. Vandaag zal het rechtssysteem haar niet in de steek laten. Ze was doodsbang. Ze handelde in enkele minuten van wanhoop en ontreddering. Dit beschadigde meisje, gebukt onder een laag zelfbeeld, schreeuwt om hulp.”

De uiteindelijke straf luidde twee jaar opsluiting in een jeugdinstelling onder toezicht. De rechter sloot af: “Gelukkig doodde je hem niet. Hij werd gered door een uitstekende medische tussenkomst en is helemaal hersteld.”

DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook!

DELEN