De jager richt zijn geweer op het eland – maar wat er dan gebeurt is geweldig!

0
1189

Als je in het wild een dier tegenkomt dat vastzit dan wil je dat hoogstwaarschijnlijk helpen. Dit kan vaak tot een eigenaardige ervaring uitlopen omdat juist als een dier zich in gevaar voelt het agressief kan reageren, met verwondingen aan zichzelf en jou als gevolg. Met dat in je achterhoofd is de keuze nog wat moeilijk.

Maar een dierenleven redden geeft een enorm goed gevoel. Wetend dat een dier dankzij jou handelen nog leeft geeft veel voldoening.

Dat is precies wat deze jager in de onderstaande video inmiddels weet. Hij zag een eland vastzitten in een net dat op de grond lag. Hij wist meteen dat hij het eland moest helpen. Hij moest zelfs zijn wapen gebruiken om het dier te bevrijden.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!

DELEN