Dit meisje lijdt aan een deze zeldzame aandoening. Het zorgt ervoor dat je zelfs niet meer geknuffeld kan worden… Verschrikkelijk!

0
980

Dit meisje werd geboren met een zeldzame aandoening die je huid super dun en ontzettend gevoelig maakt. Bij de minste aanrakingen heeft ze er al veel last, zelfs tijdens het eten.

Ze is 18 jaar oud en gaat door het leven met Recessieve Dystrofische Epidermolysis Bullosa. Dat zorgt ervoor dat haar huid zo gevoelig is dat ze bij de minste aanrakingen wonden krijgt, dit betekent dus ook dat ze zelfs niet eens een knuffel kan geven of mag krijgen.

Om continu de schade te kunnen herstellen moet Madisyn het lichaam veel meer calorieën geven dan een mens zonder deze aandoening. Dit is heel erg pijnlijk voor haar omdat ze bij de minste aanrakingen in haar mond al blaren krijgt.

Om haar ziekte zo goed mogelijk te bestrijden neemt ze elke dag een bad in bleekwater om ervoor te zorgen dat al haar wonden goed ontsmet worden.

Doorheen de jaren werd de aandoening alsmaar erger. Vroeger kon Madisyn nog dansen, iets wat ze met hart en ziel deed, maar de schade aan haar voeten is zo ernstig geworden dat ze nu voornamelijk in een rolstoel zit.

Wij zijn ontzettend geschrokken van dit verhaal! Deel dit verhaal zoveel mogelijk met al je vrienden en familie op Facebook.

Vergeet ons niet leuk te vinden:
DELEN