Met dit nummer gaat O’G3NE naar het Songfestival

0
1637

Lights and Shadows is het nummer waarmee meidengroep O’G3NE het Eurovisie Songfestival wil gaan winnen in Oekraïne. De ballad is een ode aan hun ernstig zieke moeder. Het trio presenteerde in Amsterdam hun inzending aan de pers.

Met een druk op de rode knop werd de videoclip van het nummer ingeleid:

“Iedereen kent wel iemand in de buurt die ziek is en weet hoe je leven ineens op zijn kop kan staan”, zei een van de zussen tijdens de presentatie. Met Lights and Shadows wil het zangtrio deze mensen een hart onder de riem steken.

De meidengroep bestaat uit de zussen Lisa, Amy en Shelley Vol. In 2014 wonnen ze The Voice of Holland. Ze hebben al ervaring op een songfestival: in 2007 deden ze, toen nog zonder de naam van hun huidige groep, mee aan het Junior Songfestival. Daar werden ze elfde.

De dames staan op donderdag 11 mei in de tweede halve finale.

Bron NOS

DELEN