Beangstigend! Dashcam registreert hoe een tornado in Taiwan een vrouw de lucht inblaast en haar over diverse voertuigen laat vliegen

0
1126

Sommige weersomstandigheden vormen zich onmiddellijk om dan vervolgens weer snel te verdwijnen … In deze video zien we een tornado vormen en auto meeslepen. Gelukkig vielen er geen slachtoffers. De camera op het dashboard filmde het stormachtig weer veroorzaakt door tyfoon Soudelor. Plotseling vliegen er brokstukken door de lucht en de orkaan sleurt alles op zijn pad mee.

De tornado hield lelijk huis pal voor de auto, terwijl een witte bestelwagen gewoon opgezogen wordt. De bestuurder met de dashcam stopt veilig en van zodra de tornado en het gewoel voorbij is, zien we een dame op de weg zitten. Zij was de bestuurder van de witte bestelwagen en slaagde er op een of andere manier in om uit de auto te geraken. Als bij wonder was ze ongedeerd!

Bekijk de spectaculaire beelden hieronder en DEEL deze video met je vrienden op Facebook!

DELEN