Deze simpele test onthult wat voor type jouw grote liefde moet zijn! Heel onthullend…

0
744

TEST: Welke afbeelding kies jij?

Persoonlijkheids- en liefdestesten, wij krijgen er geen genoeg van. Je kan veel over een persoon vertellen door te kijken naar de keuzes die iemand maakt en de voorkeuren die iemand heeft.

Mensen worden door hun onbewuste bepaald richting bepaalde voorkeuren getrokken, je vindt de ene kleur of vorm bijvoorbeeld mooier dan de andere. Daar is vaak geen direct aanwijsbare reden voor, maar de onbewuste motivatie achter die keuze onthult een aantal essentiële zaken over je karakter en beweegredenen. Je moet het niet van tevoren gaan over-analyseren, want dan denk je na over je keuze! Kies instinctief een van de afbeeldingen en lees hieronder wat het zegt over jouw voorkeuren op het gebied van de liefde. De afbeelding die jij kiest laat zien met wie jij écht zou moeten zijn! Nieuwsgierig geworden?

Welke afbeelding koos jij uit? DIT zegt het over de perfecte partner voor jou!

  1. Jij wil iemand die makkelijk in de omgang is. Iemand die niet bang is om nieuwe dingen te proberen en overal meteen ‘ja’ op zegt. Zo ben je zelf namelijk ook! Je hebt geen zin om elke avond op de bank te zitten met de televisie aan en iemand die dat wel wil is bij jou op de verkeerde plek. Trefwoorden: avontuur, energie.
  2. Jij hebt iemand nodig die nuchter is en dicht bij zichzelf staat. Sociale media en de nieuwste technologische snufjes zijn niets voor jou. Je bent liever buiten, in de natuur, of leest een goed boek. Samen bij haardvuur een spelletje doen is voor jou veel waardevoller dan op het hipste feest staan! Trefwoorden: kalm, nuchter, buitenmens.
  3. Jij bent erg visueel, creatief en artistiek ingesteld. Je houdt van mooie dingen: mooie films, musea, mooie kleding, een stijlvolle inrichting. Daarnaast hou je ervan om creatief bezig te zijn en ga je een leuke workshop niet uit de weg. Iemand die niet stilstaat bij wat ‘ie aanheeft en niks heeft met een prachtige film, schilderij of iets anders visueel plezierigs heeft bij jou niks te zoeken. Trefwoorden: schoonheid, creatief
  4. Praktisch, dat ben jij. Je bent niet snel van de wijs te brengen, bent altijd eerlijk en hebt een hekel aan om de hete brij heen te draaien. Je kan niet tegen liegen, bent heel handig en hebt iemand nodig die dat ook is. Open en eerlijk communiceren zonder teveel poespas: dat is precies wat jij nodig hebt. Trefwoorden: praktisch, eerlijk
  5. Jij wil iemand die gevoelig is, veel van knuffelen houdt en makkelijk over emoties praat. Je houdt ervan om samen een mooie romantische film te kijken. Je wil graag en heel veel samen zijn en romantische dingen doen. Een lompe hork die totaal zijn eigen ding doet, daar wordt jij niet gelukkig van. Trefwoorden: romantiek, gevoelens
  6. Jij hebt iemand nodig met veel ambitie en iemand die heel georganiseerd in het leven staat. Je haat troep en bent zelf dan ook erg netjes. Alles heeft zijn eigen plekje bij jou en dat vind je heerlijk. Samenleven met een sloddervos zou je dan ook helemaal gek maken. Ook een ambitieloze uitkeringstrekker komt er bij jou niet in! Trefwoorden: georganiseerd, ambitieus
  7. Jij barst werkelijk van de energie en verwacht dit ook van je partner. Joggen om 6 uur in de ochtend? Jij draait er je hand niet voor om! Je bent sportief, energiek en een enorme doorzetter. Als jij je tanden in iets hebt gezet zal het gebeuren ook! Daarom kan jij niet samenleven met iemand die lui is of niet van sport houdt. Trefwoorden: sportief, doorzetter
  8. Jij bent een introvert persoon, je bent niet haantje de voorste op feestjes en zal dat ook nooit worden. Je trekt je liever terug in een hoekje met een boekje, samen met je katten en een lekker dekentje. Jij hebt iemand nodig die dat ook heerlijk vind en het liefst samen met jou in jullie paleisje zit. Trefwoorden: rustig, introvert
  9. Jij bent een slimmerd, maar ook een enorme kletskous. Stille wateren, diepe gronden: daar kan jij niks mee. Je houdt van praten en gedachten uitwisselen, maar wel met iemand met een goed stel hersens. Je hebt iemand nodig die jou stimuleert tot nadenken en geen stille ja-knikker. Trefwoorden: intellectueel, praatgraag

En, past jouw huidige partner een beetje in dit plaatje? Laat het ons weten!

DELEN