De vader verdwijnt en ze heeft meer dan één reden om verdrietig te zijn – dan neemt haar broer een beslissing

0
1036

Noor is een 6-jarig meisje dat het niet makkelijk heeft met haar familie. Haar ouders zijn een halfjaar geleden gescheiden, en ze heeft haar vader sindsdien niet meer gezien.Om het nog erger te maken organiseerde haar school een vader-dochter feest, en kon ze dus niet mee!

Dit maakte haar nog verdrietiger, maar toen hij doorhad wat er aan de hand was besloot haar 17-jarige broer, Mohammad Hasher, in te grijpen. Hij deed zijn zus het mooiste voorstel ooit: “Ik neem je mee naar het bal.”

Twitter Mohammad Hasher

TWITTER MOHAMMAD HASHER

Noor kon het niet geloven, maar haar broer besloot haar zelfs mee te nemen om een jurk voor haar te kopen, en zijn belofte werd werkelijkheid. Op het feest zelf genoten ze, dansten ze en Mohammad won zelfs een prijs, een snoepje!

Volgens de broer van Noor was het erg leuk en zelfs een beetje “grappig, in haar avondjurk.” Hij slaagde erin om haar een onvergetelijke avond te bezorgen waardoor ze zich net een prinses voelde!

Volgens Mohammad heeft Noor, zoals elk meisje, behoefte aan een vaderfiguur, en ook al kan hij haar soms niet uitstaan, heeft hij een heel bijzondere tweet aan haar gewijd:

“Het spijt me dat je geen vader hebt, maar ik zal er altijd voor je zijn.”  Hij had niet verwacht dat hij als gevolg van zijn broederlijke liefde de aandacht van duizenden mensen zou ontvangen!

fam2

TWITTER MOHAMMAD HASHER

Mohammad wilde duidelijk maken dat we altijd klaar moeten staan om in te springen voor een geliefde, als deze persoon dat nodig heeft. Noor heeft gescheiden ouders, maar heeft geluk dat ze een ​​broer heeft die haar en de hele wereld laat zien hoeveel hij van haar houdt!

fam3

FACEBOOK

Deel dit verhaal als je het ook belangrijk vindt om er voor je naasten te zijn!

DELEN