Leraar werd geschorst omdat ze een warme chocolademelk had gekocht voor een rouwende student.

0
1122

Het is wat elk menselijk wezen zou gedaan hebben. Maddy Zaminski is een studente aan de Center Moriches High School in Long Island en ze kreeg op korte tijd twee te maken met een hartverscheurend verlies. Twee van haar beste vrienden overleden binnen de week. Zaminski zat te snotteren op school dus wendde ze zich tot haar favoriete lerares Janice Graf. “Ze had iemand nodig om mee te praten. Ze was erg overstuur en afgeleid. Ik zag dat ze het heel moeilijk had”, vertelt Graf.

choco

Met de toestemming van de ouders van Zaminski nam Graf haar mee naar een lokale taverne om haar op een warme chocolademelk te trakteren. Het gesprek werkte en Zaminski kon zo haar moeilijke dag toch hervatten. Toen de directie ontdekte wat Graf had gedaan, werd ze meteen geschorst. Blijkbaar had ze het beleid van de school geschonden door met studenten buiten de school iets te gaan drinken.

Graf smeekt de school nu dat ze terug aan het werk zou mogen gaan. Ze wordt daarin gesteund door andere leraren en ouders.

Wat vind jij hiervan?

Laat van je horen en DEEL dit bericht met je vrienden om deze lerares te steunen!

DELEN