De 19-jarige drukt een stofzuigerslang op haar lippen. Dan bemerkt ze plotseling een stekende pijn.

0
1242

Sinds enige jaren circuleert op internet een gevaarlijke mythe, die vooral door jonge meisjes bereidwillig geloofd wordt: om volle lippen te krijgen moet men het eind van een stofzuigerslang op de mond drukken en het apparaat inschakelen.

Er zijn al talrijke video’s waarin opgevoerd wordt hoe deze “schoonheidsbehandeling” als beste uitgevoerd moet worden. Hier zie je hoe een jonge vrouw de procedure op zichzelf uitvoert (in het Russisch).

In Rusland is nu een 19-jarig meisje in deze onzin getrapt. Terwijl ze op een avond op een feestje met een grote pruilmond wilde aankomen, stopte ze haar lippen in een stofzuigerslang en liet de motor lopen.

19-ЛЕТНЯЯ РОСТОВЧАНКА ПОПЫТАЛАСЬ УВЕЛИЧИТЬ ГУБЫ, ЗАСУНУВ ИХ В ПЫЛЕСОС 👄👩🏼 ᅠ ДЕВУШКА ЗАСУНУЛА СВОЙ РОТ В ШЛАНГ И ПРОДЕРЖАЛА ЕГО В ТЕХНИКЕ ОКОЛО МИНУТЫ. КОГДА ДЕВУШКА ПОЧУВСТВОВАЛА БОЛЬ, ОНА ПРЕКРАТИЛА ПРОЦЕДУРУ. ЖЕРТВА МОДЫ УЖАСНУЛАСЬ СОСТОЯНИЮ СВОЕГО ЛИЦА И ВЫЗВАЛА СКОРУЮ ПОМОЩЬ. ᅠ ПРИБЫВШИЕ НА МЕСТО МЕДИКИ ДИАГНОСТИРОВАЛИ У ДЕВУШКИ ОТЕЧНОСТЬ ГУБ, – ДОБАВИЛ СОБЕСЕДНИК ИЗДАНИЯ. – ОТ ГОСПИТАЛИЗАЦИИ ПОСТРАДАВШАЯ ОТКАЗАЛАСЬ. ᅠ #CHP_ROSTOV #CHP_RND #ROSTOV #РОСТОВ #РОСТОВНАДОНУ #РНД #RND #ДТП #ПДД #РНД #РОСТОВДОН #РОСТОВПАПА #РОСТОВГОРОД #РОСТОВ_НА_ДОНУ #БАТАЙСК #АЗОВ #АКСАЙ #НОВОЧЕРКАССК #ТАГАНРОГ #РОСТОВСИТИ #РОСТОВСЕГОДНЯ

A POST SHARED BY © РОСТОВ-НА-ДОНУ 🔞 (@CHP_ROSTOV) ON

Na ongeveer een minuut bemerkte ze een stekende pijn. Haar mond was grotesk opgezwollen en deed vreselijk zeer. Geschrokken liet ze de stofzuiger vallen en belde – waarschijnlijk zeer onduidelijk sprekend – een ziekenwagen.

De artsen in het ziekenhuis konden haar de geruststellende diagnose meedelen dat door de twijfelachtige schoonheidsbehandeling geen blijvende schade was ontstaan. Het meisje ging akkoord een foto van het resultaat op internet te zetten om zo vele andere jongen vrouwen zo mogelijk van het experiment af te houden.

Meiden, laat dat alsjeblieft. Het gaat niet en ziet er ook niet uit.

DELEN