Ik kende wonderolie alleen als laxeermiddel. Maar wat er gebeurt als je het op je wenkbrauwen smeert, had ik niet verwacht.

0
1480

Vroeger was wonderolie een gangbaar medicijn bij verkoudheden en hele generaties werden door de vieze smaak getraumatiseerd. Bij de aanblik alleen van deze dikke olie krijgen veel mensen een kotsreflex. Maar deze olie heeft nog andere eigenschappen, waarbij je het zelfs niet moet drinken.

olie1

Het is namelijk een ideale natuurlijke oplossing voor een veelvoud aan problemen met het haar. Hier tonen we je aan hoe je het maximum uit deze olie haalt.

olie2

Wenkbrauwen

Een van de beste toepassingen is bij wenkbrauwen. Vele mensen met dunne wenkbrauwen vragen zich vertwijfeld af hoe ze hun wenkbrauwen terug kunnen doen groeien. Gelukkig bestaat er een middeltje om zonder make-up en zonder exotische producten terug dikke wenkbrauwen te hebben.

olie3

Nadat je je gezicht gewassen hebt, breng je met een wattenstaafje een beetje wonderolie op de wenkbrauwen aan. Na enkele dagen zal je al resultaat zien. Je wenkbrauwen worden niet alleen dichter, maar zullen ook donkerder worden.

olie4

Hoofdhaar

Ook voor je hoofdhaar werkt wonderolie uitstekend als conditioner. Door het hoge gehalte aan omega 9 vetzuren worden kleine infecties bestreden die de haargroei belemmeren. Omdat de wonderolie diep in je hoofdhuid binnendringt, worden je poriën en haarwortels gestimuleerd. Een kleine hoeveelheid leidt al tot uitstekende resultaten.

olie5

Wimpers

Hetzelfde principe geldt ook bij wimpers. Dompel twee vingers in wonderolie en masseer je wimpers. Je wimper begint vrijwel meteen te stralen.

olie6

Wie had gedacht dat dit eenvoudig huishoudelijke middeltje deze superkrachten had? De perfecte oplossing om elke dag te gebruiken! DEEL deze tips met iedereen die je kent!

DELEN