Meisje dat heel haar leven al gepest wordt krijgt eindelijk operatie. Het is moeilijk te geloven dat het hetzelfde meisje is

0
1197

Het jonge meisje in dit verhaal was een slachtoffers van pesten. Omdat ze leed aan een misvorming van haar tanden was ze het duidelijke slachtoffer. Elke keer dat de pesters op haar school weer iets vreselijks zeiden tegen de 14-jarige Ellie Jones, bracht haar dieper. En uiteindelijk moest ze iets aan haar uiterlijk doen, want ze kon het niet meer aan…

srgery

De waarheid over haar onderontwikkelde kaak kwam aan het licht toen ze net 14 was. Omdat het zo goed zichtbaar was, werd ze een doelwit van pesters. Maar haar misvormde kaak zorgde er ook voor dat haar tanden allemaal scheef stonden en fysieke pijn veroorzaakten. Die jaren van haar leven waren het ergste wat ze kon voorstellen…

Toen de jonge vrouw uit Ryhl, Wales naar een orthodontist ging, was deze geschokt om te zien dat haar kaak niet gegroeid was sinds ze 8 jaar oud was.

Gedurende de volgende zes jaar moest Ellie chirurgie ondergaan om haar kaak te repareren en haar er gewoon te laten uitzien. Want als ze dat niet zou doen zou het pesten nooit stoppen en zou ze tot drastische taktieken moeten overgaan.

Toen Ellie’s orthodontist, Joy Hickman, er achter kwam waarom haar kaak er zo anders uit zag, nam ze een kaak-gezicht chirurg in de arm, Emma Woolley om het leven van dit meisje te helpen.

Haar eerste operatie was op haar 16e. De operatie slaagde maar de pijn was ondraaglijk en ze had een maand lang een vloeibaar dieet. Bovendien kon ze niet praten en had ze een notitieboekje nodig om te communiceren – maar uiteindelijk was de worsteling het waard.

Jarenlang zou Ellie naar Hickman en Woolley gaan om haar kaak te repareren. En eindelijk, na veel hard werk en toewijding aan het proces, heelde Ellie’s kaak en ziet haar glimlach er prachtig uit.

Nu is alles klaar. En omdat ze volkomen hersteld is heeft het meisje een normaal gezicht – en dat betekent alles voor de jonge Ellie Jones.

Nu is ze gegroeid in een zelfbewuste jonge vrouw die trots op haar uiterlijk is.

Alhoewel haar leven er grotendeels hetzelfde lijkt uit te zien, hebben haar ouders en leraren een grote verbetering in haar zelfvertrouwen gesignaleerd. In de dansklas was ze altijd verlegen en bleef ze op de achtergrond. Maar nu is ze vol vertrouwen en wil ze graag laten zien wat ze geleerd heeft.

Omdat pesters haar niet langer neerhalen, is Ellie Jones helemaal opgebloeid.

DEEL DIT INSPIRERENDE VERHAAL alsjeblieft met je familie en vrienden op Facebook nu!

DELEN