Wil je stoppen met roken? Gebruik dit kruid en het zal je verlangen naar Nicotine vernietigen

0
1755

Roken is een schadelijke gewoonte, maar dit beschermt de mensen niet van het roken. Nicotine is een zeer verslavende stof die mensen ernaar laat snakken, en hoe meer ze roken, hoe meer ze het nodig hebben.

Wanneer rokers geen nicotine nemen, ervaren ze een groot ongemak, dit is een manifestatie van de terugtrekkings fase . De fysieke symptomen zullen in een week stoppen, maar de onbedwingbare trek er naar hebben heeft meer tijd nodig.

wiljestoppe

Maar toch, een recente Duitse studie toonde aan dat Stevia van grote hulp kan zijn bij het vermijden van alcohol en sigaretten. Deze plant soort is een familie van de chrysant en komt oorspronkelijk uit Paraguay.

Het is voor lang gebruikt als zoetstof. Stevia remt de onbedwingbare trek in nicotine en de signalen ervan die naar de hersenen worden gestuurd.

Daarom, als je moeite doet om te stoppen met roken, moet je dagelijks beginnen met het nuttigen van een paar druppels Stevia.

Wanneer je het verlangen naar roken ervaart, druppel het rechtstreeks op de tong, en het zal de onbedwingbare trek meteen bestrijden. Stevia kan worden gebruikt in de vorm van vloeistof en poeder, en je kunt het kopen van gezonde voeding’s winkels en supermarkten.

Stevia is zeer gunstig bij hypertensie, diabetes en obesitas. Het voedt de huid en het verstevigt, behandelt acne, en bestrijdt dermatitis.

Vind je dit een handige tip? Vergeet hem dan niet te delen met de rest van je vrienden op Facebook.

DELEN