Een zwakke zwerfhond bleef maar met zijn staart kwispelen toen hij zijn redders zag!

0
1393
Het leven als een zwerver is niet eenvoudig. Een verdwaalde Pit Bull / Bulldog mix leefde naast een Los Angeles snelweg in de bosjes van kreupelhout. Hij was te zwak om te lopen. Maar toen zijn redders kwamen was hij niet te zwak om ze te laten zien hoe blij hij was dat ze hem hadden gevonden! De liefdevolle mensen van ‘Hope for Paws’ kregen de melding over Tarzan van enkele barmhartige Samaritanen.
Ze gaven Tarzan te eten, maar toen hij niet dichtbij genoeg kon komen om het te eten – vroegen ze om hulp. Je zal een tissue nodig hebben wanneer je ziet hoe Tarzan toestaat dat deze volslagen vreemden zijn kop mochten aaien. Hij sluit gewoon zijn ogen en laat de liefde binnenkomen. Dan is er die blije staart!
Kijk maar eens naar de video….

De reddingsgroep die de zorg voor Tarzan draagt, zegt dat hij bijna klaar is om geadopteerd te worden. Als je geïnteresseerd bent, kijk dat eens op http://www.roadogsandrescue.org/ voor meer informatie. Delen maar mense
DELEN