Ik ben 60 jaar oud en deze plant gaf mij m’n gezichtsvermogen terug, verwijderde vet van mijn lever en maakte mijn darmen schoon.

0
1513
Het merendeel van de mensen die we kennen zetten hun gezondheid op de eerste plaats, en ze hebben helemaal gelijk. Onze gezondheid is broos en verslechtert na verloop van tijd, waardoor de deur zich opent voor problemen, zoals verlies van het gezichtsvermogen of dikke darm obstructie. Soms kan iets, zoals overbelasting van vet in de lever talrijke gezondheidsproblemen veroorzaken, maar gelukkig kan het consumeren van een natuurlijk ingrediënt helpen.
Bieten zijn die roodachtige groente met een sterke smaak en goede voedingswaarde. Het is erg populair in Europa, vooral in de Balkan, te wijten aan de ongelooflijke voordelen voor de gezondheid. Bieten kunnen de ophoping van vet schoon maken in je lever, en de dikke darm obstakels verwijderen, en verbetert je gezichtsvermogen naast het verbeteren van je algehele gezondheid.
 
 
gezondheidsvoordelen van bieten
Naast het verbeteren van je immuunsysteem en de bloedcirculatie , kunnen bieten je ook meer dan genoeg energie leveren. De groente is rijk aan betaïne en tryptofaan, twee samenstellingen die stress verminderen. Bieten hebben anti-oxidanten  die vrije radicalen schade in je lichaam kan voorkomen en beschermt tegen ziektes. Hier zie je hoe je een gezonde bieten salade kan bereiden die je elke dag kan eten:
ingrediënten
 
pag 3
 
2-3 bieten
2 uien
Azijn
Olijfolie
Zout
Voorbereiding
Schil de bieten en kook ze in water met wat zout, zodat ze kunnen verzachten, snijd ze in stukken en doe ze in een schaal of kom. Snipper de ui en voeg dat toe, voeg de olijfolie, azijn en zout toe. Strooi er wat vinaigrette op,en geniet van je salade. Regelmatige consumptie houd je lever schoon, en het verbetert je gezichtsvermogen naast het versterken van je immuunsysteem.
Zoals je kunt zien, zijn bieten zeer voedzaam en moeten een onderdeel van je dieet zijn.
DELEN