Dochter vindt de trouwfoto van haar moeder – ze valt bijna flauw als ze ziet wat er naast hangt!

0
1423

Ze zeggen wel eens als je stopt met zoeken dat je dan hetgeen vindt waarop je naar op zoek was. Niets is minder waar in het verhaal van Jane Fine Foster. Een decennia geleden werd een opslag box van haar familie verpand nadat ze te laat waren met een betaling.

Maar vele jaren later, in februari 2017, komt Jane een foto tegen in een antiekwinkel. De vrouw op de foto kwam heel bekend erg voor. Toen wist ze het opeens zeker, de vrouw op de foto was haar moeder. De vrouw op de foto was daadwerkelijk haar moeder in haar trouwjurk.

De foto dateerde uit 1948. Jane was geschokt dat ze het na al die jaren gevonden had. Maar dat is nog niet het einde van het verhaal. De antiekwinkel had namelijk niet alleen de foto, ze hadden ook de jurk zelf.

Jane was verbijsterd om ook de jurk te zien en viel bijna flauw. Toen ze vroeg wat ze ervoor moest betalen kreeg ze te horen dat ze hem mee mocht nemen voor niets. Het was het lot dat ze hem zou vinden en het was veel meer waard voor Jane.

Wat een speciaal verhaal, zoiets hoor je niet vaak. Deel het verhaal met je vrienden en familie!

DELEN