Weet je nog wat dit zijn?

0
1617

Iedereen ouder dan 30 kent ze. En mensen jonger dan 30? Die kunnen alleen maar raden. Als je het niet weet … Dit zijn rolschaatsen van de jaren ’70! Rolschaatsen was wellicht de hipste trend van de jaren ’70. Als kind hadden we rolschaatsen die je gewoon rond je schoenen kon binden! Je had zelfs een sleuteltje nodig om ze goed te doen passen.

Afbeelding: www.shared.com

Ik hoor zo het metaal nog op het voetpad weerklinken. En het deed er niet toe of je nu goed was of niet, ze waren gewoon STIJLVOL. En wie kan discodansen op rolschaatsen vergeten? Hier volgen enkele foto’s om de herinneringen aan de jaren ’70 terug boven te halen!

Heb jij ooit zo’n rolschaatsen gehad? Laat het ons weten in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

DELEN