Dit meisje werd twee dagen na de abortus grens geboren – ze overtreft alle verwachtingen en overleeft

0
1406

De 37-jarige Victoria Bradley uit het Engelse Liverpool dacht dat ze nooit meer zwanger zou worden. Daarom waren zij en haar man Paul meer dan verbaasd toen ze ontdekte dat ze daadwerkelijk zwanger was. Maar na slechts 24 weken zwangerschap gebeurde er iets waardoor Victoria erg ongerust werd.

Victoria kreeg plotseling veel buikpijn, en in het ziekenhuis werd vastgesteld dat haar lichaam klaar was om te bevallen. Het meisje was bijna nog een foetus, en de artsen zeiden tegen Victoria dat ze zich voor moest bereiden op het ergste.

Het kleine meisje was gewoon nog te klein – als de geboorte slechts 48 uur eerder had plaatsvonden, had de baby geen medische hulp gekregen. De huidige wetgeving in Engeland zorgt dat baby’s die geboren zijn vóór de abortus limiet niet “levensvatbaar” genoeg worden geacht om medische zorg te ontvangen.

“Ik had niet gedacht dat ze het zou redden. Het is eng om te denken dat als ze maar had twee dagen eerder geboren was, dat ze geen poging hadden gedaan om haar te redden”, vertelt moeder Victoria aan de Daily Mail.

Baby Francesca was zelf niet in staat om adem te halen na de bevalling, en het duurde een 11 minuten voor het medisch team ervoor kon zorgen dat ze adem haalde- de grootste nachtmerrie van een moeder.

Omdat verwacht was dat haar dochter niet langer zou leven dan een paar dagen, kreeg de Victoria herinneringen mee zoals een voet- en handafdruk.

“Ik vond dat ze nog steeds zag eruit als een foetus”, vertelt Victoria, en ze vervolgt: “Haar huid was doorschijnend, en ze had geen wimpers of wenkbrauwen. Haar ogen waren ook niet open.”

Maar hoewel Francesca slechts 600 gram woog toen ze geboren werd, zou ze overleven!

Nu, negen maanden later, heeft het meisje al heel wat moeten overwinnen, waaronder een keelontsteking en twee ingeklapte longen en ze kwam als overwinnaar uit de strijd.

Ongelooflijk, Francesca bleef 17 weken in het ziekenhuis, en heeft nu geen medicijnen of extra zorg nodig. Zelfs de artsen zeggen dat het meisje een klein wonder is, die tegen alle verwachtingen er niet alleen in geslaagd om te overleven – zij ontwikkelt zich geweldig goed en wordt iedere dag sterker!

Bekijk in de video hieronder hoe Francesca er nu uitziet, en deel de video van dit kleine wonder met al je vrienden!

DELEN