Idiote toerist verscheurd door tijgers nadat hij over de omheining in Zoo klimt (video) Wat had hij nu gedacht dat er zou gebeuren?

0
1358

Een Chinese man had samen met zijn kind en vrouw een gezellige trip naar de plaatselijk Zoo gepland. Daar aangekomen, kreeg de vader plots het compleet idiote idee om over de omheining van de tijgerkooien te klimmen om dichter te komen bij de fascinerende dieren.

De tijgers in kwestie waren echter niet al te gelukkig met hun onverwachte bezoeker. De man werd onmiddellijk aangevallen door drie tijgers en ze verscheurden hem ter plekke. Enkele verzorgers probeerden de dieren nog af te leiden met enkele voetzoekers en een waterkanon. Er werd zelfs één tijger dood geschoten.

Het mocht echter niet meer baten. De dieren lieten hun prooi niet meer los. Volgens verschillende Chinese media zou de idioot ter plekke zijn gestorven door zijn zware verwondingen.

DELEN