Tijdens zijn auditie kiest hij voor een moeilijk nummer -de jury houdt het erna niet droog!

0
1132

The Voice is een wereldwijd succes geworden. Het programma waarbij mensen auditie doen op de basis van hun zangstem is in tientallen landen te zien. De jury zit in stoelen die kunnen draaien als ze de zanger(/es) goed genoeg vinden. De stoelen kunnen worden gedraaid als er op de rode knop wordt gedrukt.

Je moet de jury dus met je zangstem overtuigen en het is risicovol om dan een heel moeilijk nummer te kiezen. Als je teveel hooi op je vork neemt kan het namelijk zijn dat de jury niet voor je draait.

De volgende auditie was echter niet zo verlopen. David Jackson had een heel lastig nummer gekozen. Hij koos namelijk het nummer “All I Want” van Kodaline, waarvoor je nogal wat kracht in huis moet hebben.

Jackson kan echter heel goed zingen en voert het liedje perfect op! De subtiele zachte stukken klinken vrijwel perfect en hebben precies de juiste emotie. De juryleden draaien allemaal voor hem en sommige kunnen het zelfs niet droog houden.

Bekijk het zelf in de video hieronder en deel het met je vrienden en familie op Facebook als je het een toffe video vond!

DELEN