Man omzeilt jarenlang hondenbelasting met schaap dat eigenlijk een hond is

0
967

We willen allemaal een hond, maar hebben geen zin om hondenbelasting betalen. Wat doe je dan? Een Duitse hondenbezitter wist het wel. Hij verklaarde dat zijn hond een schaap was en ontdook zo jarenlang de belasting.

Helaas kwam daar een einde aan. De Spaanse waterhond heeft inderdaad door zijn beharing veel weg van een schaap, maar bij een controle rook de politie toch onraad. Toch bleef de man beweren dat hij een schaap als huisdier had en hij had zelfs een officiële dierenpas bij zich waarop stond dat het dier een schaap was. Hoe die daar aan kwam is nog onduidelijk.

Controle bij een arts
De politie liet het dier toch even controleren door een dierenarts. Die zag al snel dat het toch echt een hond was. De man krijgt een forse naheffing.
DELEN