Piloot speelt met zichzelf in COCKpit! Je vergissen van knuppel, het kan de beste overkomen

0
1066

Eerlijk: missen is menselijk. Je zal je als piloot maar van knuppel vergissen en ook aftrekken in plaats van optrekken, veel scheelt het allemaal niet. Het brein is een raar beestje en foutjes kunnen gebeuren.

In elk geval bij deze piloot zouden we alvast toch nooit meer een poot op het vliegtuig zetten. Niet alleen zat deze piloot van British Airways blijkbaar aan zijn snikkel te trekken in de COCKpit, hij deed dat nog in nylons ook. De 51-jarige Colin Glover is blijkbaar een heel bijzonder heertje.

British Airways onderzoekt de zaak momenteel, maar aangezien de piloot heel wat passagiers in gevaar heeft gebracht is de kans uiteraard groot dat good old Glover de zak krijgt. Wat ons onmiddellijk bij de vraag brengt: waar was de co-piloot?

Ladbible.com

DELEN