Chloe Ferry schuurt blote kont tegen rug medebewoner in Big Brother (video)

0
1122

Het was een vrij rustige avond in de Engelse Celebrity-versie van Big Brother, tot Chloe Ferry haar even met de zaken ging bemoeien. Eén helft van de Jedward-tweeling (Jedward, het Ierse pop-rapduo) was het kind van de rekening …

Ferry had één specifieke opdracht in gedachten: die Jedward-boy eens laten voelen hoe een echte vrouwenkont aanvoelt. Dus besloot ze om met haar welgevormde achterwerk tegen de arme (?) kerel zijn rug te wrijven. Was dit nu wat men noemt seksuele intimidatie…?

”Ze schuurde met haar kont tegen me aan”, roept John (of Edward) Edwards. “Ik heb ze juist gewassen!”, is de repliek van Ferry. Ok dan, zeker… Ferry zoekt volgens ons vooral wat aandacht (waarom doe je anders mee aan Big Brother???), want tijdens de eerste uren van het programma showde de 21-jarige furie haar kont, haar borsten en deed ze iets ‘vreemds’ met een groene plastieken hond. Leuke dame!

Bekijk hier de video:

DELEN